Tips på bra restaurang och catering i Uppsala

Trevligt att ni kommer in till bloggen idag också, och idag ska jag skriva om något som jag vet att de allra flesta har kommit i kontakt med. Nämligen julbord. Jag och mina arbetskamrater bestämde oss för att gå ut och äta julbord i Uppsala ett par veckor före jul. Eftersom jag tidigare ätit några gånger på ett mycket fint ställe som heter Matverkstan i Uppsala, tänkte jag att det här kunde vara ett lämpligt ställe. Jag kikade in på deras hemsida och fick bekräftat att julbord var något som de erbjöd. Sagt och gjort – jag beställde, och några dagar senare gick jag och mina förväntansfulla kollegor dit och tillbringade några timmar med att äta fantastiskt fin och vällagad mat. Egentligen är det mer än att bara äta. Det är hela upplevelsen i sig, att få sitta i lugn och ro i deras fina lokaler, och i denna trevliga miljö få avnjuta allehanda rätter ifrån ett dignande bord. Det här är helt klart ett ställe som jag skulle rekommendera till er läsare. 

 

Julbord är ju ändå under en begränsad period. På matverkstaden i Uppsala kan man äta året runt, dagens lunch, eller middagar, få förstklassig hjälp med catering, allt ifrån färdiglagad mat till uthyrning av bordslinne och porslin. Här går det att beställa goda smörgåstårtor eller boka in riktigt fina festmåltider. Det här tycker jag är en riktigt fin service för alla oss i Uppsala för vi är ändå väldigt många tror jag, som skulle tycka om att äta här eller kanske ha nytta av någon av deras andra tjänster. Det är verkligen prisvärt också. Är du intresserad av att läsa mer om Matverkstaden i Uppsala, och om vad de kan erbjuda rekommenderar jag dig att gå in på deras hemsida eller hitta dem på Facebook. Nu önskar jag er alla en god fortsättning på det nya året! 

Du gillar kanske också...