Delikatesser för livsnjutare

God eftermiddag min fina läsare!

Apropå god, nu ska du få höra om något riktigt gott i form av delikatesser för den sanna smakfantasten. På mitt jobb i Västerås har vi en uppskattad kollega som ska gå i pension om bara några dagar så vi andra ville ju så klart komma med en avskedsgåva. Men vi ville inte att det skulle vara en present bara för att, det var viktigt att det skulle vara en som genuint skulle uppskattas.

Vår kollega är en riktig livsnjutare och finsmakare och har gjort många resor till olika platser i Europa med huvudsyfte att äta och dricka gott. Varje vecka har han något gott att rekommendera som han testat och det kan vara allt från någon ost till ett vin.

Så då kom vi på att en stor korg med utvalda delikatesser skulle kunna vara alldeles perfekt. I Sala finns Silverstadens Delikatesser och här kunde vi få hjälp att ordna med en fantastiskt fin presentkorg. När vi lämnade över den idag så syntes det hur glad och rörd han blev och det var flera av oss som allt blev tårögda. Han kommer vara saknad här på jobbet men nu kan han i alla fall tänka på oss när han dukar upp allt det goda som fanns i korgen.

Om du är ute efter en fin present så är det här något jag kan rekommendera, i alla fall om det är till någon som uppskattar mat och delikatesser. Även om det inte är något som består, så vill vi hellre bidra till en god smakupplevelse i sann livsnjutaranda än något som hamnar på en hylla och samlar damm.

Det vi alla tar med oss från vår fantastiska kollega är att inte vänta till pensionen med att njuta av livet … Åh nu är jag alldeles sugen på en kväll med kex, ost och ett glas vin.

Ha nu en underbar dag!

Du gillar kanske också...